MENIU
  • Coșul este gol!

Livrarea comenzilor

Curier Rapid

Livrări standard de colete

Livrarea coletului costă 20 RON şi se face în 2-3 zile lucrătoare din momentul confirmării telefonice a comenzii. Clientul va fi informat prin SMS cu privire la ziua şi intervalul orar când va fi contactat de curier.

Atentie: după plasarea comenzii online pe Mondris.ro, clientul va fi contactat telefonic de către un operator în cel mult 24h. După convorbirea telefonică cu operatorul şi confirmarea comenzii, coletul va fi pregătit pentru dvs., urmând să ajungă la destinaţie în 1-3 zile lucrătoare.

În mod ideal un colet vi se livrează dvs. personal. Apoi confirmaţi cu semnătura dvs. că livrarea coletului dvs. s-a efectuat cu succes şi că aţi acceptat coletul. Un membru al familiei poate de asemenea să accepte livrarea coletului în numele dvs.

Comenzile plasate la final de saptamana, incepand cu Vineri ora 13:00 pana Duminica inclusiv, vor fi livrate in ziua de Luni a saptamanii urmatoare.

În cazul în care nu este nimeni la adresă

Curierul întreabă un vecin dacă poate accepta coletul în numele dvs. Dacă niciun vecin nu poate accepta coletul, curierul va întoarce coletul la depozit (centru de distribuţie) şi va încerca o a doua şi o a treia livrare în următoarele zile lucrătoare.

Înstiinţare

În cazul în care coletul nu poate fi livrat la adresa de livrare menţionată, curierul va lăsa o înştiinţare. Aceasta conţine informaţii cheie, cum ar fi numele vecinului şi un număr de telefon al curierului.


Mai multe informatii

Iubim viata - Ocrotim natura

Factura PDF

Suntem o companie care respectă mediul înconjurător, astfel facturile vor fi emise la cerere, în format digital.