MENIU
  • Coșul este gol!

Returnarea produselor

Clientul are dreptul să solicite returnarea produsului, fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.
Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS PRIN FORMULARUL DE MAI JOS

Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara completarea formularului in prealabil. Produsul se returneaza in forma sa originala, cu eticheta, fara a fi deteriorat, patat sau modificat, fara semne de uzura, la adresa comunicata de noi, dupa completarea formularului de retur.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, acesta poate opta pentru orice firma de curierat doreste pentru expedierea pachetului, ⚠️ exclus Poşta Română ⚠️ .

Rambursarea contravalorii produsului si a transportului achitat la primirea acestuia se va face in termen de 14 zile de la primirea coletului retur. La primirea acestuia se va face in contul bancar al clientului care a plasat comanda, in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care noi am primit coletul trimis retur.

Pentru orice detalii referitoare la returnarea comenzii, ne puteti contacta pe email la adresa hello@mondris.ro sau la numarul de telefon (004) 0752 120 337

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare